Πολιτική επιστροφών

Ο πελάτης έχει προθεσμία 7 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς για να επιστρέψει το προϊόν εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο παραγγελιών όπου συμφωνείται η επιστροφή του προϊόντος στη διεύθυνση του καταστήματος . Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε αλλαγή/επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στη κατάσταση που το παρέλαβε ο πελάτης με όλα τα παρελκόμενα υλικά (εφόσον το συνοδεύουν) και να μην έχει τοποθετηθεί , χρησιμοποιηθεί ή τροποποιηθεί .

Σε περίπτωση μη παραλαβής (άρνησης παραλαβής) της παραγγελίας από τον πελάτη χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική ειδοποίηση , σε πιθανή επόμενη παραγγελία του , ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει και τα μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας που δεν παρέλαβε .

Οι κινητήρες , τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα καθώς και τα προϊόντα που είναι ειδική παραγγελία (αφορά προϊόντα με την ένδειξη «κατόπιν παραγγελίας» που δεν ανήκουν στο βασικό stock της εταιρίας και έρχονται κατόπιν παραγγελίας για τον πελάτη) ΔΕΝ επιστρέφονται .


Σημειώνεται ότι το κόστος επιστροφής βαρύνει τον πελάτη . Σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία , ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με μεταφορικά κόστη επιστροφής και επαναποστολης .


Η επιστροφή χρημάτων αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολης και τραπεζικών εμβασμάτων και θα πραγματοποιείται σε διάστημα 1-2 ημερών απο την παραλαβή των προϊόντων σε τραπεζικό λογαριασμό που υποδεικνύει ο πελάτης .