Τροποι αποστολης

1. Με ΚΤΕΛ
Αυθημερόν αποστολή (εξαιρούνται γιορτές ή αργίες) για παραγγελίες έως τις 12:00 και για παραδόσεις εντός Κρήτης . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό . Χρέωση 3€ .


2. Με συνεργαζόμενη εταιρία courier
Αποστολή εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα . Για δέματα έως 3 κιλά η χρέωση είναι 3€ ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80€ . Ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά για το κοστος μεταφορικών πριν αποσταλεί το δέμα του εάν η παραγγελία του υπερβαίνει τα 3 κιλά .

Η αντικαταβολή χρεώνεται με 2,20€ .

Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις α) Για δυσπρόσιτη περιοχή . Ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά για το κόστος πριν αποσταλεί το δέμα του . Β) Για παράδοση Σαββάτου , χρέωση 2€ , μόνο εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης και το σημειώσει στο πεδίο των παρατηρήσεων . Γ) Για ογκομετρική χρέωση (αφορά δέματα με μικρό βάρος αλλα μεγάλο όγκο) . Ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά για το κόστος πριν αποσταλεί το δέμα του .


3. Με συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών
Αποστολή εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό . Ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία του απο τη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρίας .
Αυτός ο τρόπος αποστολής ενδύκνειται για αποστολές δεμάτων με μεγάλο όγκο ή/και βάρος . Το κόστος και οι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν ανάλογα με τον τόπο παράδοσης . Ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά για το κόστος πριν αποσταλεί το δέμα του . Ενδεικτικές χρεώσεις απο 3€ έως 8€ .

4. Παραλαβή απο το κατάστημα
Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος μεταφοράς . Η παραγγελία του ισχύει για 2 μέρες και έπειτα ακυρώνεται .


Για παραγγελίες απο 60€ και άνω με παράδοση εντός Κρήτης με ΚΤΕΛ δε χρεώνονται μεταφορικά .

Για παραγγελίες απο 80€ και άνω με βάρος εως 3 κιλά και αποστολή με courier δε χρεώνονται μεταφορικά . Ο πελάτης χρεώνεται μόνο 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό και 2,20€ έξοδα αντικαταβολής (αν έχει επιλέξει αυτό τον τρόπο πληρωμής) .

Για παραγγελίες απο 80€ και άνω με μεταφορική εταιρία δε χρεώνονται μεταφορικά μέχρι την Αθήνα .


Σε κάθε περίπτωση , ο πελάτης δεν έχει καμία υποχρέωση να παραλάβει δέμα που έχει εμφανείς αλλοιώσεις , παραμορφώσεις ή έχει ανοιχτεί κατά τη μεταφορά . Πριν παραλάβει και αποδεχτεί το δέμα ο πελάτης πρέπει να ελέγχει την κατάσταση του εμπορεύματος . Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος απο τον πελάτη , η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα δέματα με οποιαδήποτε μεταφορική εταιρία ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και μόνο .